Om oss

fiff logo

Femmina Internasjonale Filmfestival SA er et samvirkeforetak med åpent medlemsskap, med det formål å arrangere en årlig filmfestival i Verdal med film fra kvinner. FiFF SA skal gjennom dette synliggjøre kvinnelige filmskapere, være arena for nettverksbygging og bidra til å fremme film- og tv-produksjon fra kvinner. Tilsvarende festivaler finnes i Malmø og i store land som USA, Canada og England. Vi er unike i Norge, og har en nasjonal funksjon.

FiFF arrangeres for 12. gang 11. – 12. november 2016 og i år som tidligere vil vi vise film fra kvinnelige regissører.

FiFF er en intim festival som viser lang- og kortfilm (opp til 60 min), arrangerer pitchekonkurranse, seminarer og workshops. FiFF deler i 2016 for sjette gang ut Edith Carlmarprisen.

FIFF kan også i år love deg filmopplevelser som vil bevege og sette spor både i hjerte og hode. I løpet av to dager presenterer vi en rekke prisvinnende filmer og kritikerroste mesterverk. Årets filmprogram inneholder noe for enhver, filmer som vi håper vil underholde, opplyse og utfordre! Her det mange gode grunner for å ta med sine kjære, venner og familie og gå på kino.